Italská večeře
Neděle 25. 1. 2026, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Přeneste se na jih Itálie, kde jednoduchost znamená dokonalost. Pod vedením Františka Pospíšila si připravíte kompletní menu od čerstvého tuňáka přes domácí těstoviny až po telecí tagliatu a sladkou tečku nakonec. Naučíte se, že tajemství italské kuchyně není v množství ingrediencí, ale v jejich poctivosti a lehkosti, kterou nic nepřekoná.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Snídaně je základ dne – vyprodáno
Neděle 23. 11. 2025, 17:00
Škola vaření
Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 27. 11. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce
Podzim v Toskánsku
Neděle 30. 11. 2025, 17:00
Škola vaření
Ryby & mořské plody
Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Škola vaření