Francouzská kuchyně – vyprodáno
proběhlo 20. února 2022 / Škola vaření

Popis akce
V kurzu francouzské kuchyně nahlédneme pod pokličku tamních specialit. Na začátek si ukážeme jak na výtečnou rybí polévku bouillabaisse (bujabézu) a klasický cassoulet. Poté pronikneme do tajů úpravy coq au vin - drůbežího masa na víně se slaninou a houbami. Celý večer potom zakončíme francouzskou sladkou tečkou.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 20. února 2022
Místo konání
Bitro HELEN
Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Prémiové maso & ryby
Neděle 14. 1. 2024, 17:00
Škola vaření

Sushi class
Neděle 28. 1. 2024, 17:00
Škola vaření

Shrimps & mussels
Neděle 18. 2. 2024, 17:00
Škola vaření

Ryby & mořské plody
Neděle 25. 2. 2024, 17:00
Škola vaření

