Francouzská kuchyně – vyprodáno

proběhlo 20. února 2022 / Škola vaření

Francouzská kuchyně – vyprodáno

Popis akce

V kurzu francouzské kuchyně nahlédneme pod pokličku tamních specialit. Na začátek si ukážeme jak na výtečnou rybí polévku bouillabaisse (bujabézu) a klasický cassoulet. Poté pronikneme do tajů úpravy coq au vin - drůbežího masa na víně se slaninou a houbami. Celý večer potom zakončíme francouzskou sladkou tečkou.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 20. února 2022

Místo konání

Bitro HELEN
Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Maso – Oheň – Chianti

Maso – Oheň – Chianti

Pátek 19. 8. 2022, 18:00
Degustace, Tematické akce

Toskánské grilování

Toskánské grilování

Neděle 21. 8. 2022, 17:00
Škola vaření

Pasta, gnocchi, risotto – vyprodáno

Pasta, gnocchi, risotto – vyprodáno

Neděle 18. 9. 2022, 17:00
Škola vaření

Maso – Oheň – Chianti

Maso – Oheň – Chianti

Pátek 23. 9. 2022, 18:00
Degustace, Tematické akce