Francouzská kuchyně – vyprodáno

Neděle 20. 2. 2022, 17:00 / Škola vaření

Francouzská kuchyně – vyprodáno

Popis akce

V kurzu francouzské kuchyně nahlédneme pod pokličku tamních specialit. Na začátek si ukážeme jak na výtečnou rybí polévku bouillabaisse (bujabézu) a klasický cassoulet. Poté pronikneme do tajů úpravy coq au vin - drůbežího masa na víně se slaninou a houbami. Celý večer potom zakončíme francouzskou sladkou tečkou.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 20. 2. 2022, 17:00

Místo konání

Bitro HELEN
Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

Čt 20. 1. - Po 24. 1. 2022
Tematické akce

La Cucina Italiana – vyprodáno

La Cucina Italiana – vyprodáno

Neděle 23. 1. 2022, 17:00
Škola vaření

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Pondělí 14. 2. 2022
Degustace, Tematické akce

Maso a steaky exclusive – vyprodáno

Maso a steaky exclusive – vyprodáno

Neděle 20. 3. 2022, 17:00
Škola vaření