Francouzská kuchyně – vyprodáno
proběhlo 20. února 2022 / Škola vaření
Popis akce
V kurzu francouzské kuchyně nahlédneme pod pokličku tamních specialit. Na začátek si ukážeme jak na výtečnou rybí polévku bouillabaisse (bujabézu) a klasický cassoulet. Poté pronikneme do tajů úpravy coq au vin - drůbežího masa na víně se slaninou a houbami. Celý večer potom zakončíme francouzskou sladkou tečkou.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 20. února 2022
Místo konání
Bitro HELEN
Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Maso – Oheň – Chianti
Pátek 20. 9. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Hříbková sezóna
Neděle 29. 9. 2024, 17:00
Škola vaření
Kuchyně severní Itálie
Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Pečení se Stáňou
Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření