Francouzská kuchyně – vyprodáno
proběhlo 20. února 2022 / Škola vaření
Popis akce
V kurzu francouzské kuchyně nahlédneme pod pokličku tamních specialit. Na začátek si ukážeme jak na výtečnou rybí polévku bouillabaisse (bujabézu) a klasický cassoulet. Poté pronikneme do tajů úpravy coq au vin - drůbežího masa na víně se slaninou a houbami. Celý večer potom zakončíme francouzskou sladkou tečkou.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 20. února 2022
Místo konání
Bitro HELEN
Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
La Cucina Italiana – vyprodáno
Neděle 31. 3. 2024, 17:00
Škola vaření
Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno
Neděle 14. 4. 2024, 17:00
Škola vaření
Festa Napoletana
Čt 18. 4. - Ne 21. 4. 2024
Tematické akce
Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření