Dokonalý steak – vyprodáno
proběhlo 15. prosince 2019 / Škola vaření
Popis akce
Odtajníte záhady správného výběru a použití masa a poznáte nové zajímavé suroviny. Dozvíte se například, jak udělat perfektní steak a co je úprava sous-vide. Naučíte se přípravit steakové omáčky, přílohy a mnoho dalšího. Kurz ukončíte sladkou tečku v podobě dezertu od našeho šéfa.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 15. prosince 2019
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Maso – Oheň – Chianti
Pátek 20. 9. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Hříbková sezóna
Neděle 29. 9. 2024, 17:00
Škola vaření
Kuchyně severní Itálie
Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Pečení se Stáňou
Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření