Dokonalý steak vol. 2 – vyprodáno
proběhlo 5. července 2020 / Škola vaření
![Dokonalý steak vol. 2 – vyprodáno](https://www.lobster-restaurant.cz/wp-content/uploads/2019/10/steak-720x540.jpg)
Popis akce
Připravit steak je umění a dovést ho k dokonalosti v kombinaci s přílohami, omáčkami a dipy stejně tak. Hledáte kulinářský zážitek, kde je kvalitní maso v každém chodu surovinou číslo jedna? Pak je tento kurz šitý na míru přímo vám. Rozpálíme pánev i gril. Ochutnáme steak v klasické úpravě, zauzený i v marinádě. Naučíme se připravovat steak tartare a tagliatu.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 5. července 2020
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
![](https://www.lobster-restaurant.cz/wp-content/themes/lobster-5.0/img/lilek.png)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
![Středomořské grilování](https://www.lobster-restaurant.cz/wp-content/uploads/2024/04/11545-360x360.jpg)
Středomořské grilování
Neděle 11. 8. 2024, 17:00
Škola vaření
![Toskánsko na grilu](https://www.lobster-restaurant.cz/wp-content/uploads/2024/04/44344-360x360.jpg)
Toskánsko na grilu
Neděle 25. 8. 2024, 16:00
Škola vaření
![Maso – Oheň – Chianti](https://www.lobster-restaurant.cz/wp-content/uploads/2021/07/moch-2023-web-udalost-360x360.png)
Maso – Oheň – Chianti
Pátek 30. 8. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
![Kuchyně Sardinie](https://www.lobster-restaurant.cz/wp-content/uploads/2024/04/2651-360x360.jpg)
Kuchyně Sardinie
Neděle 8. 9. 2024, 17:00
Škola vaření
![](https://www.lobster-restaurant.cz/wp-content/themes/lobster-5.0/img/bylina-2.jpg)
![](https://www.lobster-restaurant.cz/wp-content/themes/lobster-5.0/img/bylina-rajce.jpg)