Dokonalý steak – nový termín – poslední 2 volná místa
proběhlo 11. července 2021 / Škola vaření

Popis akce
Tentokát se zaměříme výhradně na přípravu steaků. Ukážeme si, jak dokonale ugrilovat velké kusy masa, jako je například bistecca alla fiorentina nebo panzanese steak. Budeme ale připravovat i menší steaky, jako třeba steaky z přeštických vepřů. Společně si připravíme i omáčky nebo ochucená másla, která se perfektně ke grilování hodí.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 11. července 2021
Místo konání
Bistro Helen
Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Pá 21. 3. - Ne 23. 3. 2025
Tematické akce

Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření

Primi piatti – VYPRODÁNO
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření

