Dokonalý steak – nový termín – poslední 2 volná místa
proběhlo 11. července 2021 / Škola vaření

Popis akce
Tentokát se zaměříme výhradně na přípravu steaků. Ukážeme si, jak dokonale ugrilovat velké kusy masa, jako je například bistecca alla fiorentina nebo panzanese steak. Budeme ale připravovat i menší steaky, jako třeba steaky z přeštických vepřů. Společně si připravíme i omáčky nebo ochucená másla, která se perfektně ke grilování hodí.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 11. července 2021
Místo konání
Bistro Helen
Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Lovecká sezóna – vyprodáno
Neděle 15. 10. 2023, 17:00
Škola vaření

Prémiové maso & ryby
Neděle 29. 10. 2023, 17:00
Škola vaření

Sushi class
Neděle 5. 11. 2023, 17:00
Škola vaření

Seafood party
Neděle 19. 11. 2023, 17:00
Škola vaření

