Dokonalý steak – nový termín – poslední 2 volná místa
proběhlo 11. července 2021 / Škola vaření
Popis akce
Tentokát se zaměříme výhradně na přípravu steaků. Ukážeme si, jak dokonale ugrilovat velké kusy masa, jako je například bistecca alla fiorentina nebo panzanese steak. Budeme ale připravovat i menší steaky, jako třeba steaky z přeštických vepřů. Společně si připravíme i omáčky nebo ochucená másla, která se perfektně ke grilování hodí.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 11. července 2021
Místo konání
Bistro Helen
Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pečeme to s husami
St 6. 11. - Po 11. 11. 2024
Tematické akce
Lanýžové degustační menu
Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření