Chřestová sezóna
Neděle 24. 5. 2026, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Zelený, bílý a křehký. S Tomášem Juříkem si užijete chřest ve všech podobách – v tataráku z tuňáka, na másle se šunkou San Daniele i v krémovém risottu se smaženým vejcem. Objevíte, že chřest není jen sezónní ingredience, ale surovina, která dokáže pozvednout celý pokrm a propojit jaro s elegancí italské kuchyně.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 24. 5. 2026, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Italská večeře – vyprodáno
Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření
Ryby & mořské plody
Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Škola vaření
Sladké, kynuté & voňavé
Neděle 22. 3. 2026, 17:00
Škola vaření
Jaro na talíři
Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Škola vaření