Chřestová sezóna

Neděle 24. 5. 2026, 17:00 / Škola vaření

Chřestová sezóna

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Zelený, bílý a křehký. S Tomášem Juříkem si užijete chřest ve všech podobách – v tataráku z tuňáka, na másle se šunkou San Daniele i v krémovém risottu se smaženým vejcem. Objevíte, že chřest není jen sezónní ingredience, ale surovina, která dokáže pozvednout celý pokrm a propojit jaro s elegancí italské kuchyně.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 24. 5. 2026, 17:00

    Místo konání

    Lobster Bistro
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Italská večeře – vyprodáno

    Italská večeře – vyprodáno

    Neděle 25. 1. 2026, 17:00
    Škola vaření

    Ryby & mořské plody

    Ryby & mořské plody

    Neděle 15. 2. 2026, 17:00
    Škola vaření

    Sladké, kynuté & voňavé

    Sladké, kynuté & voňavé

    Neděle 22. 3. 2026, 17:00
    Škola vaření

    Jaro na talíři

    Jaro na talíři

    Neděle 19. 4. 2026, 17:00
    Škola vaření