Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

proběhlo 14. dubna 2024 / Škola vaření

Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

Popis akce

Máte rádi klasickou českou kuchyni? A víte, že s tradičními surovinami se dá pracovat i netradičním způsobem? Pokud se chcete poučit o nových trendech v tuzemských restauracích, rovnou si objednejte tento kurz vaření se sous chefem Lobster Family restaurant Standou Hoškem. Čeká vás moderní úprava pstruha, králíka nebo telete a na závěr jako sladká tečka žemlovka, kterou jste ještě nezkusili.

*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 14. dubna 2024

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pečeme to s husami

Pečeme to s husami

St 6. 11. - Po 11. 11. 2024
Tematické akce

Lanýžové degustační menu

Lanýžové degustační menu

Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce

Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření

Tradice Emilia Romagna

Tradice Emilia Romagna

Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření