Česká kuchyně v moderní úpravě

Neděle 14. 4. 2024, 17:00 / Škola vaření

Česká kuchyně v moderní úpravě

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Máte rádi klasickou českou kuchyni? A víte, že s tradičními surovinami se dá pracovat i netradičním způsobem? Pokud se chcete poučit o nových trendech v tuzemských restauracích, rovnou si objednejte tento kurz vaření se sous chefem Lobster Family restaurant Standou Hoškem. Čeká vás moderní úprava pstruha, králíka nebo telete a na závěr jako sladká tečka žemlovka, kterou jste ještě nezkusili.

    *účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 14. 4. 2024, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Prémiové maso & ryby

    Prémiové maso & ryby

    Neděle 14. 1. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Sushi class

    Sushi class

    Neděle 28. 1. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Shrimps & mussels

    Shrimps & mussels

    Neděle 18. 2. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Ryby & mořské plody

    Ryby & mořské plody

    Neděle 25. 2. 2024, 17:00
    Škola vaření