Beef & Meat
proběhlo 17. března 2024 / Škola vaření
Popis akce
Troufnete si na kvalitní stařené hovězí? Chcete se naučit práci se syrovým masem, odhalit triky přípravy vychytaného burgeru nebo pořádného steaku? Šéfkuchař Bistra Helen Tomáš Juřík, který má za sebou praxi v nejlepších tuzemských i zahraničních restauracích, vám bude zasvěceným a pozorným průvodcem.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 17. března 2024
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Maso – Oheň – Chianti
Pátek 20. 9. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Hříbková sezóna
Neděle 29. 9. 2024, 17:00
Škola vaření
Kuchyně severní Itálie
Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Pečení se Stáňou
Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření