Beef & Meat
proběhlo 17. března 2024 / Škola vaření
Popis akce
Troufnete si na kvalitní stařené hovězí? Chcete se naučit práci se syrovým masem, odhalit triky přípravy vychytaného burgeru nebo pořádného steaku? Šéfkuchař Bistra Helen Tomáš Juřík, který má za sebou praxi v nejlepších tuzemských i zahraničních restauracích, vám bude zasvěceným a pozorným průvodcem.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 17. března 2024
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření
Primi piatti
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření