Beef & Meat

Neděle 17. 3. 2024, 17:00 / Škola vaření

Beef & Meat

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Troufnete si na kvalitní stařené hovězí? Chcete se naučit práci se syrovým masem, odhalit triky přípravy vychytaného burgeru nebo pořádného steaku? Šéfkuchař Bistra Helen Tomáš Juřík, který má za sebou praxi v nejlepších tuzemských i zahraničních restauracích, vám bude zasvěceným a pozorným průvodcem.

    *účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 17. 3. 2024, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Prémiové maso & ryby

    Prémiové maso & ryby

    Neděle 14. 1. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Sushi class

    Sushi class

    Neděle 28. 1. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Shrimps & mussels

    Shrimps & mussels

    Neděle 18. 2. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Ryby & mořské plody

    Ryby & mořské plody

    Neděle 25. 2. 2024, 17:00
    Škola vaření