Lobster, shrimps & mussels – VYPRODÁNO
proběhlo 2. srpna 2020 / Škola vaření
Popis akce
Šéfkuchař František Pospíšil vás naučí, jak připravit plody moře tak, abyste již nikdy neudělali chybu.
Připravíte si tradiční slávky na víně nebo v úpravě s rajčaty San Marzano, které budou podávané s domácím italským pečivem, které si také upečete.
Dále se naučíte originální neapolský recept na skvělé spaghetti alle vongole s domácí pastou.
Ukážete si recept na skvělý lehký předkrm z mušlí sv. Jakuba, podávané s omáčkou z cideru a olejem z čerstvé petrželky.
Dále se můžete těšit na čerstvé tygří krevety s omáčkou z vína a čerstvých rajčat a jako hlavní chod následuje největší pecka - ukážete si, jak připravit čerstvého živého humra na italském risottu.
A nesmíme zapomenout i na sladkou tečku v podobě šlehaného sýru mascarpone s čerstvým ovocem a piškoty Savoiardi.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 2. srpna 2020
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Italská večeře – vyprodáno
Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření
Ryby & mořské plody
Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Škola vaření
Sladké, kynuté & voňavé
Neděle 22. 3. 2026, 17:00
Škola vaření
Jaro na talíři
Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Škola vaření