Ryby & mořské plody

Neděle 15. 2. 2026, 17:00 / Škola vaření

Ryby & mořské plody

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Nechte se vést do světa ryb a mořských plodů. Pod vedením Tomáše Juříka si vyzkoušíte práci s ústřicemi treskou Skrei i mořským vlkem a naučíte se, že dokonalé mořské jídlo jako jsou třeba spaghetti alle vongole zvládnete hravě i doma. Objevíte principy čerstvosti, jednoduchých omáček a techniky, díky nimž zůstane každá ryba křehká a chuťově výrazná.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 15. 2. 2026, 17:00

    Místo konání

    Lobster Bistro
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Snídaně je základ dne – vyprodáno

    Snídaně je základ dne – vyprodáno

    Neděle 23. 11. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

    Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

    Čtvrtek 27. 11. 2025, 17:00
    Degustace, Tematické akce

    Podzim v Toskánsku

    Podzim v Toskánsku

    Neděle 30. 11. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Italská večeře

    Italská večeře

    Neděle 25. 1. 2026, 17:00
    Škola vaření