Snídaně je základ dne
Neděle 23. 11. 2025, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
Kurz zaměřený na přípravu snídaňových jídel pro každodenní i víkendové využití. Ukážeme vám postupy pro přípravu vejcí Benedict, míchaných vajec i omelety. Věnovat se budeme také pečení máslové briošky vhodné pro French toast a přípravě studeného Bircher müsli, které je vhodné i jako lehká svačina. Kurzem vás provede šéfkuchař Tomáš Juřík.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 23. 11. 2025, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Antipasti & Insalata
Neděle 22. 6. 2025, 17:00
Škola vaření

Ryby & mořské plody
Čtvrtek 26. 6. 2025, 11:00
Degustace, Tematické akce

Maso – Oheň – Chianti | červen
Pátek 27. 6. 2025, 18:00
Degustace, Tematické akce

Grill Party – vyprodáno
Neděle 27. 7. 2025, 17:00
Škola vaření

