Ryby & mořské plody
proběhlo 26. června 2025 / Degustace, Tematické akce
Popis akce
Čerstvé ryby patří k hlavním pilířům naší nabídky, proto jsme pro vás připravili speciální nabídku pokrmů připravených z nejčerstvějších mořských plodů, jako jsou langusty, mušle, krevety nebo chobotnice.
O přípravu těchto kulinářských skvostů se postarají naši šéfkuchaři Tomáš Juřík a František Pospíšil, kteří svým umem a vášní pro kvalitní gastronomii povýší mořské speciality na skutečný zážitek pro vaše chuťové pohárky.
Akce začíná ve čtvrtek od 11:00 až do vyprodání.
Těšíme se na vás!
Předkrmy
Krevetový bisque
stracciatella, bylinky
299,-
Restované kalamáry
cherry rajčata, česnek, rukola
289,-
Slávky alla marinara
česnek, petrželka, ančovičky, bílé víno, citron
279,-
Pasta & risotto
Spaghetti allo scoglio
s mořskými plody
359,-
Sépiové risotto
s grilovanými krevetami
399,-
Hlavní chody
Fish & chips
smažená bílá treska, naše hranolky, pažitková majonéza, hrášek
389,-
Grilovaný mořský ďas
fregola, rajčata, olivy, petrželková gremoláta
429,-
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 26. června 2025
Místo konání
Lobster Restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Italská večeře – vyprodáno
Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření
Ryby & mořské plody
Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Škola vaření
Sladké, kynuté & voňavé
Neděle 22. 3. 2026, 17:00
Škola vaření
Jaro na talíři
Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Škola vaření