Ryby & mořské plody

proběhlo 26. června 2025 / Degustace, Tematické akce

Ryby & mořské plody

Popis akce

Čerstvé ryby patří k hlavním pilířům naší nabídky, proto jsme pro vás připravili speciální nabídku pokrmů připravených z nejčerstvějších mořských plodů, jako jsou langusty, mušle, krevety nebo chobotnice.

O přípravu těchto kulinářských skvostů se postarají naši šéfkuchaři Tomáš Juřík a František Pospíšil, kteří svým umem a vášní pro kvalitní gastronomii povýší mořské speciality na skutečný zážitek pro vaše chuťové pohárky.

Akce začíná ve čtvrtek od 11:00 až do vyprodání.

Těšíme se na vás!

Předkrmy

Krevetový bisque
stracciatella, bylinky

299,-

Restované kalamáry
cherry rajčata, česnek, rukola

289,-

Slávky alla marinara
česnek, petrželka, ančovičky, bílé víno, citron

279,-

Pasta & risotto

Spaghetti allo scoglio
s mořskými plody

359,-

Sépiové risotto
s grilovanými krevetami

399,-

Hlavní chody

Fish & chips
smažená bílá treska, naše hranolky, pažitková majonéza, hrášek

389,-

Grilovaný mořský ďas
fregola, rajčata, olivy, petrželková gremoláta

429,-

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 26. června 2025

Místo konání

Lobster Restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Italská večeře – vyprodáno

Italská večeře – vyprodáno

Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření

Ryby & mořské plody

Ryby & mořské plody

Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Škola vaření

Sladké, kynuté & voňavé

Sladké, kynuté & voňavé

Neděle 22. 3. 2026, 17:00
Škola vaření

Jaro na talíři

Jaro na talíři

Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Škola vaření