Steakový víkend
proběhlo 23. 11. - 26. 11. 2023 / Tematické akce
				Popis akce
Vyberte si z naší speciální nabídky steaků a vyzrálého hovězího masa, které pro nás zrálo až 150 dní suchou cestou. Maso se vyznačuje vysokým stupněm mramorování, křehkostí a šťavnatostí.
Akce platí pouze do vyprodání.
Budeme se těšit!
Steakový víkend
											CARPACCIO
hovězí svíčková, parmazánová majonéza, pažitkový olej, pečivo										
329,-
											TELECÍ TATARÁK S LANÝŽEM
lanýž, majonéza, kapary, šalotka, hořčice, citron										
349,-
											VYSOKÝ ROŠTĚNEC
300 - 400 g										
100 g / 199,-
											WAGYU NÍZKÝ ROŠTĚNEC (Japonsko)
cca 150 g										
100 g / 999,-
											HOVĚZÍ TOMAHAWK
od 1000 g - pro 2 až 3 osoby										
100 g / 249,-
											HOVĚZÍ T - BONE
od 800 g - pro 2 až 3 osoby										
100 g / 259,-
											TELECÍ T - BONE
od 500 g - pro 2 osoby										
100 g / 219,-
											VYSOKÝ ROŠTĚNEC S KOSTÍ
od 800 g - pro 2 až 3 osoby										
100 g / 239,-
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 23. 11. - 26. 11. 2023
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
					Snídaně je základ dne – vyprodáno
														Neděle 23. 11. 2025, 17:00
Škola vaření						
					Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
														Čtvrtek 27. 11. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce						
					Podzim v Toskánsku
														Neděle 30. 11. 2025, 17:00
Škola vaření						
					Italská večeře
														Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření