Maso a houby
proběhlo 30. října 2022 / Škola vaření
Popis akce
Kombinace masa a hub je velmi oblíbená nejen v českých zemích. Na jídla z obou druhů surovin narazíte v Polsku, Německu, Číně, nebo Itálii. Ne všude vyrážejí lidé do lesů jako ve střední Evropě, ale spolehnou se na pěstírny a supermarkety. Na našem kurzu si vyzkoušíte, jak připravit kvalitní hovězí roštěnec s restovanými houbami a dýní, gnocchi s houbami a šalotkou a křepelku s houbovým ragú. Vařit budeme ze sezónních hub, které budou právě dostupné na trhu.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 30. října 2022
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření
Lobster Food Fest
Sobota 18. 5. 2024, 11:00
Venkovní akce
Shrimps & mussels
Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření
Středomořské grilování
Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření