Česká kuchyně v moderní úpravě

Neděle 17. 4. 2022, 17:00 / Škola vaření

Česká kuchyně v moderní úpravě

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Naučíte se tradiční české recepty v moderní úpravě, kterými oslníte každého strávníka. Po tomto kurzu zvládnete připravit výtečný konfit z králíka, neodolatelnou špenátovou polévku a skvělého candáta. Největší peckou na závěr bude tradičně netradiční žemlovka.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 17. 4. 2022, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

    Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

    Čt 20. 1. - Po 24. 1. 2022
    Tematické akce

    La Cucina Italiana – vyprodáno

    La Cucina Italiana – vyprodáno

    Neděle 23. 1. 2022, 17:00
    Škola vaření

    Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

    Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

    Pondělí 14. 2. 2022
    Degustace, Tematické akce

    Francouzská kuchyně – vyprodáno

    Francouzská kuchyně – vyprodáno

    Neděle 20. 2. 2022, 17:00
    Škola vaření